Post by linkpancspinpesam on Mar 4, 2022 19:17:43 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minecraft Trial ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minecraft Trial IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Minecraft Trial 2022 version ▞▞▞
Minecraft Trial آرکید fobj
Ta igra je dobra, vendar igri dajem dve zvezdici, ker me v svetu preživetja, ko me nočne igre vedno ubijejo zombiji. Ne morem preživeti nobene noči. Naslednja regija, ki ji dam zvezdice, če lahko igram z večigralsko igro, potem je bilo enostavno preživeti in ne morem igrati kreativnega načina. Igra mi ni preveč všeč. Zato dajem igri dve zvezdici.
Mojang, ta pot je dobra, a zakaj brez ustvarjalnega načina? To je lahko kot ustvarjalna preizkušnja ali karkoli drugega. Vsako telo potrebuje minecraft, moja družina, sosedje, bratranci in prijatelji, zato dajte celotni igri brezplačno namesto 28 Rm!! poskusite narediti brezplačno. če to storite, bom dal 5 zvezdic vaši igri in to bo zrušilo trgovino z aplikacijami (stopnja 5.0) Minecraft.
Dobra igra brezplačna igra i Ni mi mar za preizkus, ampak pravi Minecraft
Prosim🙏🙏🙏🙏🙏 daj večigralski in neskončni čas⌚⌚⌚
Prosim brat, daj mi mindcraft, da ne deluje jasno, prosim, popravi, dajem zvezdice
Minecraft Trial Arcade cved
To je odlična igra. Želel sem igrati Minecraft, zato sem prenesel to. Zabavno je, ker bi lahko raziskovali itd. Otroci, ki pravijo "Oh, prosim, DODAJTE KREATIVNI NAČIN" "ODSTRANITE ČAS!"... No, ne! Kaj je smisel originalnega Minecrafta, če obstaja ustvarjalni način IN se imenuje "Minecraft TRIAL", zato obstaja ČASOVNIK
Minecraft Trial Arcade cved
Dobro je, razen za čas, ki je slab, lahko prosim podaljšate na 4 ure in 30 minut
Fern Flower Arcade awnc
Čeprav je to zanimivo, je časovna omejitev zelo krajša
Zelo zelo slaba igra, brez ustvarjalnega načina, brez igranja za več igralcev, brez strežnika in samo 99 minut, prosim, popravite to, potem bom dal pet zvezdic
Hej Mojang, obožujem preizkusno različico minecrafta, samo 2 težavi. Najprej lahko odstranite snežno pokrajino. In drugič, lahko daš 8 ur poskusnega časa
To je neverjetna igra, vendar lahko dodate ustvarjalni način 🙏
Ko sem igral minecraft trial 90 minut, potem je prikazal pogled na svet ali daj 650 $
Oppppppppp igra, ki želi, da je mc brezplačen, vendar obstaja problem, da je časovnik, zato ne moremo uživati v igri in tudi ne moremo biti ustvarjalni
Hahahha
Ta igra je najslabša, ker kupim minecraft, vendar je ta igra rekla, da kupi minecraft na vse načine, da kupim minecraft, dam 1 zvezdico😭😭
Res mi je všeč ta igra, ampak ena težava, ne moremo igrati vsak dan, kajne?
Všeč mi je igra, a razlog je v tem, da so vedno imeli, časi potečejo ... Tako da ne morem ničesar razbiti, ne morem odpreti vrat, ne morem jesti in lahko samo hodiš, kar je grozno, popravljaš to prosim mojang, prosim, naj bo kot prava mine craft igra, veliko ljudi jo je želelo igrati, vendar brez denarja iz nekaterih razlogov čim prej ok? Najlepša hvala mojang S spoštovanjem, michelle
Ta igra je super, kot da ni tako slaba, vendar obstaja ena težava pri igranju z drugimi ali igranju z kreativnim načinom, moramo dati pravi denar, a vseeno dobra igra. Prav tako mi je žal, da sem to igro ocenil 3 zvezdice
To je zelo dobro, to je samo brezplačen telefon Minecraft, ki ne goljufa stvari, hm, ampak stvar je kipini scena v kuhinjo v ustvarjalnem načinu, zelo razočarana, res želim to narediti ja, zato rad shranjujem
Res mi je všeč ta igra, vendar preprosto ne razumem, zakaj ne more biti časovnika, ker sem igral minecraft samo na ipadu in imam misel, da bi svoj telefon prinesel v šolo, vendar ne morem, ker je 90 minut časovnik, zato, če lahko to storite, odstranite časovnik.
To je goog igra. To igro igram že 2 meseca brez težav, zdaj pa igra zaostaja
dobro ampak samo 90 min ni dovolj
Odstranite časovno omejeno, prosimo, odstranite to je dobro, vendar časovno omejena ta igra za otroke, ki te igre ne morejo kupiti
Vsaj neomejeno bi morali dati čas,,.....
Minecraft Trial Arcade aly
To je polno kot Minecraft, vendar ni ustvarjalni način in nima neskončnega časa
Ali ga lahko igram neomejeno časa. Zapravljam svoj čas v odprtem okolju in čas bi moral biti 2 uri, da se igra udobno in prosim, spremenite seme za drstitev
Zakaj dajem 4 do 5 zvezdic? ker naredim hišo z vrati, ko je 00:00, ne morem odpreti svojih vrat😭, zato lahko popravite preizkusno različico, da jo lahko prenesem🥺
Všeč mi je ta igra, vendar obstaja težava, da je časovna omejitev, ali lahko nastavite čas na 666 ur, ker ne morem igrati te igre, kadar koli sem poskušal narediti svojo osnovno časovno omejitev, je konec, zato prosim, ali lahko to storite.
Po novi posodobitvi ne najdem svoje lokacije za shranjevanje v svetu. Za shranjevanje podatkov v Minecraftu sem uporabil zunanji pomnilnik. Prosim pomagajte
Ta igra je precej dobra, vendar je časovna omejitev tako krajša, zato mislim, da bi morali povečati časovno omejitev, ki si ne more privoščiti pravega minecrafta, lahko igra samo preizkus, zato prosim, da podaljšate časovno omejitev, prosim vas
Všeč mi je ta igra, vendar prosim za ustvarjalnost