Post by linkpancspinpesam on Mar 4, 2022 19:33:29 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Game Streaming ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Game Streaming IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλά primogems ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Game Streaming 2022 version ▞▞▞
Moonlight Game Streaming Eğlence dkz
Πάντα λέει ότι η σύνδεση απορρίφθηκε όταν προσπαθώ να πραγματοποιήσω σύζευξη με τον υπολογιστή μου
Δεν υπάρχει σωστή υποστήριξη για chromebook. Η δυνατότητα να κάνετε δεξί κλικ και να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι φυσικά δεν υπάρχει καθόλου.
Moonlight Game Streaming መዝናኛ vqi
Ναι, είναι ωραίο, βοηθάει πραγματικά
Επειδή η οθόνη μου είναι 2k, αυτή η εφαρμογή δίνει ένα σφάλμα και δεν μεταδίδεται σε ροή.
Λέει πάντα ότι απέτυχε να ξεκινήσει (το παιχνίδι)
Έχω λοιπόν το ASUS Transformer tf300t με Android και θέλω να μεταφέρω τα παιχνίδια μου σε αυτό από το gaming rig μου. Προδιαγραφές gaming rig: i7 3770K, 16GB, GTX780Ti. Το πρόβλημα είναι η απώλεια AV, ακόμα και στα 720P/30FPS και στα 10Mb. Έχω έναν δρομολογητή 300 MB, ο οποίος δεν απέχει περισσότερο από 7 μέτρα και από τις δύο συσκευές, δεν έχω κίνηση δικτύου ή λογισμικό υποκλοπής spyware κ.λπ. (διαχειρίζομαι μια εταιρεία ειδικών τυχερών παιχνιδιών, ώστε τα μηχανήματα μου να είναι καθαρά) και το μόνο που έχω είναι απώλεια AV και γκρίζα οθόνη αναβοσβήνει κάθε λίγα καρέ. . . μπορείς να μου πεις, μήπως επειδή δεν τρέχω wifi 5 Ghz;
Πιο εύκολο στη διαχείριση
Χρησιμοποιήθηκε για να λειτουργήσει όταν το χρησιμοποίησα για τελευταία φορά πριν από περίπου ένα χρόνο, αλλά δεν θα το κάνει τώρα
Μόνο Nvidia
Λειτουργεί τέλεια, αλλά η έλλειψη υποστήριξης για πληκτρολόγιο/ποντίκι στην οθόνη είναι αρκετά ενοχλητικό. Δεν μπορώ πραγματικά να παίξω παιχνίδια όπως το World of Warcraft. Μπορώ να φτάσω στον οίκο δημοπρασιών ένα βήμα τη φορά κρατώντας την οθόνη με το ένα δάχτυλο και χτυπώντας με το άλλο, αλλά δεν μπορώ να βάλω πράγματα προς πώληση αφού δεν μπορώ να πληκτρολογήσω την τιμή και σίγουρα δεν μπορώ πήγαινε να πολεμήσεις οτιδήποτε. Αν προστεθεί αυτό, 5 αστέρια εύκολα. Προσθέστε το TeamViewer στον υπολογιστή σας σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα σύνδεσης. Μπορείτε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή. Μην κλείσετε τη ροή του παιχνιδιού!
Bush tablet 10.1, GREAT, Lenovo S8, "Αποτυχία έναρξης RTSP Handshake"
Η ροή του παιχνιδιού μέσω τοπικού wifi γίνεται ασταθής και μερικές φορές παγώνει τυχαία με μια νέα ενημέρωση προγράμματος οδήγησης έκδοσης 496.13. Αλλά η προηγούμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης 472.12 λειτουργεί καλά.
Έχει τη λειτουργικότητα. Ναι, είναι MVP - Ελάχιστο βιώσιμο προϊόν. Έχει επίσης πολλές διαθέσιμες διαμορφώσεις. Αλλά είναι μια τρομερή εμπειρία. Η οθόνη τρεμοπαίζει, ισχυρίζεται ότι ξεκινά το παιχνίδι, αλλά δεν μπαίνει στον κόπο να επαληθεύσει αν το έκανε, αλλάζει την ανάλυση της οθόνης σας στον υπολογιστή, αλλά δεν την επαναφέρει ποτέ μετά την έξοδο από τη συνεδρία, δεν ελέγχει την ταχύτητα σύνδεσης για αυτόματη ρύθμιση του bitrate, δεν ορίζει την ανάλυση σύμφωνα με τη διαμόρφωση της συσκευής . Απλώς θέλετε οι χρήστες σας να το "δοκιμάσουν" αυτό και να αναφέρουν σφάλματα.
Moonlight Game Streaming Pramogos veqp
Λατρεύω το πώς μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια του υπολογιστή σας στο τηλέφωνό σας από το steam, αλλά θα του δώσω 5 αν υποστηρίζει άλλους υπολογιστές.
Λατρεύω την εφαρμογή και λειτούργησε καλά όταν είχα ρυθμίσεις μίας οθόνης, αλλά μόλις συνδέω τις Τριπλές οθόνες μου όλα τα παιχνίδια αρνούνται να ξεκινήσουν δηλώνοντας ότι η οθόνη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Τεράστια απογοήτευση. Τώρα για να το χρησιμοποιήσω πρέπει να κλείσω 2 οθόνες και να αλλάξω την ανάλυση. Πολύ μεγάλη ταλαιπωρία.
Jurassic Dino Water World - mundo da água dino Aventura bxmw
Χρειάζεται να έχετε υπολογιστή για να παίξετε τα παιχνίδια; Το PS χρειάζεται χειριστήριο
Ουάου, μια τόσο υπέροχη εφαρμογή, σας ευχαριστώ παιδιά για την καλύτερη απόδοση. παρακαλώ μπορείτε να κάνετε τα χειριστήρια στην οθόνη πιο επεξεργάσιμα και περισσότερο σαν την εφαρμογή remotr; αν το κάνεις φυσικά η δουλειά σου έχει 5 αστέρια.
Λειτουργεί μια χαρά αλλά χωρίς επικάλυψη οθόνης αφής;;;
Λειτουργεί τέλεια. Ελπίζω μόνο ότι το χειριστήριο μπορεί να βελτιωθεί
Πώς να το χρησιμοποιήσω, παρακαλώ βοηθήστε με
Γρήγορο, σταθερό και το πιο σημαντικό, απλά λειτουργεί. Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει GPU NVIDIA και έχετε ένα gamepad για το τηλέφωνό σας, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να παίξετε τα παιχνίδια του υπολογιστή σας μέσω δικτύου. Υπάρχει αμελητέα καθυστέρηση στα γρήγορα δίκτυα* και μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε τη συσκευή σας σε τηλεόραση για μια εμπειρία που μοιάζει με κονσόλα! Εάν θέλετε να προωθήσετε μερικές θύρες στο δρομολογητή σας, μπορείτε επίσης να παίξετε οπουδήποτε στον κόσμο. *Για την καλύτερη εμπειρία, συνδέστε τον υπολογιστή σε Ethernet και για τον πελάτη, χρησιμοποιήστε Wi-Fi 5 GHz ή LTE/5G.
Δεν μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου. Εάν προστεθεί χειροκίνητα, λέει ότι οι θύρες πρέπει να είναι καθαρές ή κάτι τέτοιο. Παρακαλώ βοηθήστε!
Δεν μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου
Δουλευει τελεια. Εξαιρετικής ποιότητας ar 5 και 10 mbps
ΤΟ ΜΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΩ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΤΕ
Αντιμετώπιζα αυτό που μπορώ να περιγράψω μόνο ως περίεργα προβλήματα μεταξύ της ροής Steam και της ροής παιχνιδιών Nvidia. Βρήκα αυτό το πρόγραμμα και το έβαλα και λειτουργεί άψογα. Έχω την όμορφη ποιότητα εικόνας που λαμβάνω με τη ροή Nvidia, με τη χαμηλή καθυστέρηση που βιώνω με το Steam. Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων. Εγκαταστάθηκε με επιτυχία και δοκιμάστηκε στο Moto G7, στο Nvidia sheild gen 2 και στο Lenovo Yoga 730 μου.
Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική. Οι ανέσεις του μέλλοντος, σήμερα!
Αυτό απλά δεν θα λειτουργήσει για μένα, προσπαθώ να παίξω το GTA 5 και είναι στον υπολογιστή μου αλλά δεν λειτουργεί
Πώς μπορώ να το κάνω αυτό να λειτουργήσει με το amd;;;
Η μπλε οθόνη εμφανίζεται όταν ξεκινάω ένα παιχνίδι. Είναι bugs το τηλέφωνο, δεν μπορεί να παίξει κανένα παιχνίδι
Λειτουργεί, αλλά η ροή είναι εξαιρετικά καθυστερημένη όταν βρίσκεται στις χειρότερες δυνατές οπτικές ρυθμίσεις και δεν θα ξεκινήσει διαφορετικά. Ο υπολογιστής μου είναι αρκετά ισχυρός (χρησιμοποιήθηκε για τη χρήση ενός Nvidia SHIELD Tablet K1 πριν το πουλήσω) και είναι συνδεδεμένος μέσω του Powerline, αλλά η ροή στο Galaxy S7 Edge μου είναι επώδυνη
Πολύ ωραία απόδοση. Δεν περίμενα. Μπορώ να παίξω οποιοδήποτε παιχνίδι με λήψη 4G.
Χρησιμοποιούσε sony xperia z3 και δεν συνδεόταν καθόλου με τον υπολογιστή
Αυτό αντικαθιστά τη σύνδεση steam. Εντάξει, αυτό υποστηρίζει ελεγκτές και δεν κολλάει τόσο συχνά, αλλά είναι σπάνιο.
Απλώς λάβετε αυτό το σφάλμα όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι, το ίδιο πρόβλημα και στο τηλέφωνό μου Oneplus One και στο Amazon Fire Box.
Moonlight Game Streaming Zabava fgc
Δεν θέλει να κάνει λήψη στο play store, google, αλλά θα μπορούσε να είναι μια ωραία εφαρμογή🤘🤔🤔
Δυσκολεύεται κανείς άλλος με το s5; Ο υπολογιστής είναι εντάξει, αλλά το τηλέφωνό μου επανεκκινείται λίγο μετά την εκκίνηση της εφαρμογής
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ BUGGY, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Η/Υ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ RTSP 408 n καμία απόκριση ούτε στον διακομιστή διαφωνίας, αξιολύπητη.
Δεν είμαι χρήστης nvidia, προσθέστε υποστήριξη για γραφικά intel hd και γραφικά radeon